Feed on
Posts
Comments

Zadnje čase dobimo vsak dan na mizo kakšen nov dokaz o tem, da postaja Evropa skrajno senilna in zato nepredvidljiva, če ne celo nora.

Enega takšnih izpadov smo doživeli prejšnji teden, ko so se, morda celo ne preveč trezni EU junkerji v povezavi z našimi odločili, da pa bodo po tem, ko so v Unijo spustili več kot milijon in pol migrantov, mejo med Slovenijo in Hrvaško zaprli in avtohtone Evropejce za hec mičkeno podjebavali z ekstra kontrolo in preverjanjem v želji, da jih spomnijo, da so v enem samem letu postali pač – drugorazredni. To jim je tudi uspelo, kolonam vozil pred mejnimi prehodi ni bilo videti konca.

Veste, samo totalen bedak v Evropo najprej spusti neugotovljivo število ljudi brez dokumentov in brez viz in brez osebnih izkaznic, zavedajoč se, da je med njimi tudi precej potencialnih teroristov, potem pa te, slednje, z lučjo ob belem dnevu išče na počitniško obarvani hrvaško- slovenski meji, kjer jih definitivno ne bo našel. Morda v čolnih, ki nasedajo na italijanski obali ali v skritih kotičkih tovornjakov, ki jih vozijo švercarji in prekupčevalci z belim blagom. Prepričana sem, da so se tej odločitvi o striktnem pregledovanju dokumentov na meji smejale še krave na Blegošu.

Švedski premier se je včeraj končno zaklel, da »švedska vrata« beguncem ne bodo več na stežaj odprta, kot so bila pred petkovim terorističnim napadom. Morda so ga streznile besede terorista Akilova, sicer očeta štirih otrok, ki je policistom priznal, da je napad izvedel po ukazu Islamske države, obenem pa je izrazil zadovoljstvo s tem, kar je dosegel.

A norosti še ni bilo konec.

Po tistem, ko so medije preplavile novice, da je ta- ista Švedska izdala brošure o homoseksualnem seksu za migrante, so se tudi pri nas odločili, da bo treba zavihati rokave.

V najstniški reviji PIL so lahko otroci vseh starosti te dni prebrali natančna navodila za oralni, vaginalni in analni spolni odnos.

Vprašanje, je primerno, da že malčke, ki obiskujejo denimo 4. razred osnovne šole spodbujamo k razmišljanju o seksu – med drugim tudi z osebami istega spola ali takšnih, kjer so udeležene več kot dve osebi, je več kot na mestu.

Drage mame, očki, babice in dedki, če, torej, nočete, da bi vas nadobudni malčki spraševali, kaj je to oralni, vaginalni in analni seks, vzemite vzgojo svojih potomcev v svoje roke.

Že tisočkrat sem zapisala, da so zgolj in samo starši tisti, ki morajo svoje otroke KOT PRVI ozavestiti o spolnosti. Pa ne, da začnejo tedaj, ko pride domov najstniška hči in jim pove, da se ji zdi, da je noseča!

O spolnosti se morajo starši začeti pogovarjati, ko so otroci v vrtcu. A, seveda, na njihovim letom primeren način. Ker če tega ne boste storili, bo to naredil kdo drug, a se bojim, da na neprimeren način! Ki vam ne bo všeč!

Ne pozabite: živimo v skrajno potrošniški, na neki način tudi moralno izrojeni družbi! Nekateri v tej družbi pa znajo zelo neopazno speljati vodo na svoje mline! Tudi pri spolnosti. Ljubite svoje otroke, pogovarjajte se z njimi in ne dovolite, da vam jih ugrabijo. Ker če se bo to zgodilo, ne bo dobro. Komunikacija je vedno stvar spoštovanja. Včasih imam občutek, da starši ne delijo znanja o spolnosti pravočasno tudi zato, ker jim to preprečuje rdeča lučka v možganih, ki jim dopoveduje, da njihov otrok že ni ”takšen”, da o teh rečeh sploh ne razmišlja in tudi ne počne.

Kako polni nekega lažnega sramu smo Slovenci, žal, vem iz lastnih izkušenj, Žalostno je, da se marsikje- tudi v cerkvenih krogih- o tem, kakšna je bila naša intima nekoč, sploh nočejo pogovarjati, češ, da še ni pravi čas za to. Enako se dogaja v marsikateri srednji šoli. Kako naj potem ti ljudje razložijo otrokom, da je spolnost nekaj intimnega in lepega, če o njej razmišljajo zgolj v varnem zavetju teme?

O spolnosti bi morali starši govoriti predvsem skozi čustva, skozi besede o ljubezni. To pomeni, da mora otrok že zelo zgodaj spoznati, da je spolnost najlepša, ko ljubimo, ko dozorimo, ko zanjo pride pravi čas.

Dokler bo staršem in tudi tistim, ki so v nenehnem stiku z otroki o tej temi nerodno spregovoriti na primeren način, potem je vse, kar nam preostane, da upamo, da nam otrok ne bodo skvarili tisti, ki si že danes manejo roke ob naši nepotrebni ”sramežljivosti”.

Če se slovensko, t.i. sramežljivost pogosto da razumeti tudi kot skrajno norost, potem naj danes končam z neuradno novico, ki jo je bilo lahko v medijih prebrati že zarana: po teranu bomo sosedom šenkali še dodelili Trdinov vrh?

Je pa zanimivo še nekaj: po vseh Cecah, ki so že strašile po naših glasbenih odrih, se na lepe zgodi, da pa nekega hrvaškega Thomsona odločno odklanjamo. Bi sploh kdo še lahko razumel to kolobocijo, v kateri smo se znašli?

 

 

7 Responses to “da vam kaj povem, dokler še lahko”

 1. zoto je rekel/-la:

  da bi bil idiotizem pri pregledih na meji še večji, so baje natančno pregledovali predvsem tiste, ki so iz evrope odhajali….

 2. RTM je rekel/-la:

  Junakinje na zgaga seznamu 571:

  373. Irena Matko Lukan, Ciciban, Cicido
  374. Alenka Veler, Ciciban, Cicido
  376. Slavica Remškar, Ciciban, Cicido
  384. Katja Stergar, PIL

  Štiri zafrustrirane babe, da o B. Rajgelj ne izgubljam besed.

 3. Meta je rekel/-la:

  Res se bojim, da se je nam v Evropi skisalo pod lasmi! Slovenci pa itak prednjačimo v najbolj trapastih ukazih, ki nam jih pošiljajo iz Bruslja!

 4. Paradies je rekel/-la:

  re – zoto, glede nadzora nad odhodom iz Evrope. Logično je, da je tako, bojijo se, da jim pobegnejo tja, od koder so prišli, vsi inženirji, atomski fiziki in doktorji znanosti. lp.
  Glede spolnosti pa mislim, da bo mladina v tem izprijenem in dekadentnem okolju spolno in čustveno povsem izživeta že pri dvajsetih letih.

 5. jožef je rekel/-la:

  Gospa Milena, hvala vam za razširjanje resnice, ki je v Sloveniji skoraj izumrla. Tudi to je bilo več kot potrebno povedati ljudem, naj pazijo, komu zaupajo svoje otroke. Takšne anomalije, ki se dogajajo v naši Slovenijo, dokazujejo, da je imel prerok Janez še kako prav v svojih razodetjih. Sodeč po teh dogajanjih pri nas in po svetu, se najbrž res bliža Juengste Gericht.

 6. haapy yack je rekel/-la:

  hoj
  Globalisti so se zbali, da ne bi kdo zbežal iz lagerja EU v ameriško svobodo na Bližnjem vzhodu.
  sedemtisočdnivsibirijipres
  boditevcvetju

 7. haapy yack je rekel/-la:

  hoj
  Res dokler še lahko kaj povemo. Potem pa…
  http://yournewswire.com/queen-elizabeth-world-war-3-2017/
  pripravitesuhohranopres
  boditevcvetju